Frontdesk systemen

Locktech biedt verschillende front desk systemen aan, die u toelaten om een verscheidenheid aan toegangsniveaus beter te beheren en te reguleren. Onze access management systemen zijn ontworpen om de veiligheidsprocedures te stroomlijnen en de efficiëntie van het personeel te maximaliseren, terwijl het sleutelbeheer voor de systeem verantwoordelijken toch flexibel blijft. Elk systeem biedt een scala opties die kunnen worden aangepast om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

6000 RFID


System 6000™
Slechts één oplossing biedt de zekerheid van een toegangs controle systeem, de ultieme key management flexibiliteit en superieure controle in uw woning - SAFLOK's System 6000 ™. Dit Windows-gebaseerd systeem is klaar om te communiceren met uw bestaande Property Management Systeem (PMS) en is volledig aanpasbaar om op de beste manier tegemoet te komen aan de specifieke noden van uw gebouw. Systeem 6000 is compatibel met alle huidige SAFLOK sloten, zoals MT ™, Confidant MT ™, ädesē ™, en de Quantum ™-serie.
Meer info...

Messenger™


Messenger™
Messenger ™ is een bi-directioneel draadloos communicatie-systeem. Het is een ideale link voor het zenden en ontvangen van real-time berichten. Met een breed scala aan functionaliteit, verbetert Messenger het gemak van de gasten, vermindert het de kosten, en kan het personeel tijd besparen.
Meer info...

desklinc


DeskLinc™
DeskLinc ™ is het draagbare front desk besturingssysteem dat past in de palm van je hand. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in smart card-technologie, is DeskLinc ontworpen om kleine en middelgrote hotels, alle functies en het gemak van een groot front desk systeem aan te bieden, zonder de noodzaak om extra computer apparatuur aan te schaffen.
Meer info...

6000 RFID


Encoders
Locktech keycard encoders zijn een essentieel onderdeel van alle toegangscontrole systemen. Een encoder transfereert toegangsinformatie en opdrachten van de software naar de keycard. Wij bieden verschillende keycard encoder aan, zodat u de juiste encoder kunt gebruiken om de eisen van uw gebouw te ondersteunen.
Meer info...

ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System)


ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System)
ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System) is ontworpen voor kleine boutique-stijl hotels en voor grote, full service resorts die behoefte hebben aan een betere controle over hun back-office activiteiten.
Meer info...

fdu


Kaba Ilco FDU
Versnel het check-in proces, en reduceer de trainingstijd met het meest gebruiksvriendelijke toegangscontrole systeem in de industriesector!
Meer info...

Secure Shift®


Secure Shift®
Secure Shift ® staat voor een gedetailleerde aanpak van het beheer van werknemer-tijd, aanwezigheid en toegang. Standaard kan Secure Shift magneetstrips en geheugenkaarten lezen / coderen
Meer info...

6000 training


System 6000™ Interactive Training CD
De Systeem 6000 ™ dubbele cd is ontworpen als stap-voor-stap opleiding voor het werken met het besturingssysteem 6000. Ideaal voor nieuwe en bestaande medewerkers, de cd maakt het mogelijk dat zowel vastgoedmanagers als medewerkers het systeem leren op hun eigen tempo.
Meer info...

Card Printers


Card Printers
Kaartprinters aangeboden door Locktech laten hotels, resorts, timeshares, militaire basissen en andere eigendommen toe het gemak en de veiligheid van de gasten te verbeteren. Met een van de drie beschikbare kaartprinters, kunt u direct plastic kaarten van hoge kwaliteit voor identificatie en promoties uitgeven.
Meer info...