System 6000™

Slechts één oplossing biedt de veiligheid van een superieur toegangs controle systeem, de ultieme key management flexibiliteit en superieure controle doorheen uw gebouw - SAFLOK's System 6000 ™. Dit Windows-gebaseerd systeem is klaar om te interfacen met uw bestaande Property Management Systeem (PMS) en is volledig aanpasbaar om tegemoet te komen aan de specifieke noden van uw gebouw. Systeem 6000 realiseert Tomorrow's security-oplossingen en is compatibel met alle huidige SAFLOK sloten zoals MT ™, Confidant MT ™, ädesē ™, en de Quantum ™-serie.

6000

Kenmerken en voordelen
Tal van gebruikersnaam- en wachtwoord- beveiligingsniveaus beschikbaar

• Management van veiligheid personeel, receptie personeel, enz.
• Eenvoudige verloren / gestolen sleutel annulering en vervanging
• Keycard programmeerbaarheid aangepast aan de toegangsautorisaties van iedere gebruiker.
• Integreert met point-of-sale (POS) en andere toepassingen van derden
• Biedt gedetailleerde systeem audit rapporten, waaronder:

- Keycard aanmaak transacties

- Keycard gebruiker / groep autorisaties

- In omloop zijnde keycards rapportering

Systeemvereisten
Systeemvereisten: Systeem 6000 ™-software kunt u installeren op elke Windows-gebaseerde PC en vereist geen aparte client / server-software. Steek gewoon de installatie-cd-rom er in en volg de aanwijzingen. Systeem 6000 maakt ook gebruik van het standaard TCP / IP netwerk protocol, waardoor alles aangesloten kan worden op bestaande Ethernet-netwerken. Aanvullende netwerk-, apparatuurvereisten en aanbevelingen kunnen worden terug gevonden op het SAFLOK Systeem 6000 Property Network diagram document dat meegeleverd is met de Property Installation Kit.

Optionele Producten:

Messenger™


Messenger™
Messenger ™ is een bi-directioneel draadloos communicatie-systeem. Het is een ideale link voor het zenden en ontvangen van real-time berichten. Met een breed scala aan functionaliteit, verbetert Messenger het gemak van de gasten, vermindert het de kosten, en kan het personeel tijd besparen.
Meer info...

Secure Shift®


Secure Shift®
Secure Shift ® staat voor een gedetailleerde aanpak van het beheer van werknemer-tijd, aanwezigheid en toegang. Standaard kan Secure Shift magneetstrips en geheugenkaarten lezen / coderen
Meer info...

6000 RFID


Encoders
Locktech keycard encoders zijn een essentieel onderdeel van alle toegangscontrole systemen. Een encoder transfereert toegangsinformatie en opdrachten van de software naar de keycard. Wij bieden verschillende keycard encoder aan, zodat u de juiste encoder kunt gebruiken om de eisen van uw gebouw te ondersteunen.
Meer info...

Card Printers


Card Printers
Kaartprinters aangeboden door Locktech laten hotels, resorts, timeshares, militaire basissen en andere eigendommen toe het gemak en de veiligheid van de gasten te verbeteren. Met een van de drie beschikbare kaartprinters, kunt u direct plastic kaarten van hoge kwaliteit voor identificatie en promoties uitgeven.
Meer info...