• warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/data/sites/web/locktechbe:/usr/local/php-5.3/lib/php:/usr/bin:/tmp:/data/vendor-scripts:/data/sites/web/disabled) in /data/sites/web/locktechbe/subsites/apps/default/site/includes/file.inc on line 799.
  • warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in /data/sites/web/locktechbe/subsites/apps/default/site/includes/file.inc on line 800.
  • The file could not be created.

Hotel oplossingen

Locktech’s innovatieve lijn van electronische hotelsloten en –systemen, voorziet producten voor ieder markt segment, en heeft de mogelijkheid om iedere niche-markt inclusief de top-end luxe, upscale en limited-service segmenten te bedienen.

Stand-Alone Oplossingen

Stand alone

Locktech biedt totaaloplossingen aan, die aan uw meest complexe behoeften voldoen. Wij helpen u uw belofte van de veiligheid van de gasten te allen tijde te kunnen houden.
Onze basisaanbiedingen zijn perfect voor de top-end luxe, upscale en limited-service hotels.

Meer info...

Draadloze Oplossingen

Wireless

Met behulp van de nieuwste elektronische technologieën, is het team ingenieurs en designers van Locktech in staat om de behoeften van full-service en resort gebouwen te vertalen naar aangepaste draadloze oplossingen. Deze oplossingen helpen onze klanten een grotere veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit in hun dagelijkse activiteiten te bereiken.

Meer info...In-Room Safes

Safes

Het complete Locktech gamma van in-room elektronische kluizen combineert een onberispelijke bouw, met veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De kluizen slaan audit informatie op, die wordt gedownload wanneer de kluis wordt ondervraagd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om toepasbaar te zijn op een breed scala van elektronische apparaten, van laptops tot PC's pocket. Ze zijn ideaal voor hotels, resorts, en casino's.

Meer info...

RFID Oplossingen

RFID

Locktech RFID (radio frequency identification) oplossingen bieden een contactloze technologie die ongeëvenaard is, en compatibel is met MIFARE, en NFC uitgeruste PDA's en mobiele telefoons.

Meer info...Netwerk Oplossingen

Networked solutions

Locktech biedt verschillende access management systemen aan die u toelaten om een verscheidenheid aan toegangsniveau’s beter te beheren, controlleren en te reguleren. Onze access management systemen zijn ontworpen om de veiligheidsprocedures te stroomlijnen en de efficiëntie van het personeel te maximaliseren, terwijl die superieure toegangscontrole en flexibel sleutelbeheer voorziet. Elk systeem biedt een scala aan opties die kunnen worden aangepast aan uw gebouw om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Meer info...

Keycards and RFID Credentials

keycards

Keycards en RFID tokens zijn essentiële onderdelen van een elektronische vergrendelingsoplossing. Locktech biedt veel verschillende soorten keycards - smart cards, geheugenkaarten, RFID-kaarten en magneetstrip kaarten aan. Keycards slaan informatie op en bevatten commando's om te communiceren met een slot en "vertellen" het hoe te functioneren.

Meer info...