In Room Safes

Download de In Room Safes brochure: Klik hier

Aantrekkelijk, en duurzaam, onze kluizen zijn ideaal voor gebruik in vele toepassingen.

Ze zijn verkrijgbaar met een van de drie verschillende sluitsystemen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Het vergrendelingssystem bevat ofwel of het toetsenbord, ofwel een combinatie van een toetsenbord met een magnetische kaartlezer, ofwel een mechanische sleutel. Verder zijn het toetsenbord en de toetsenbord / magneetkaart vergrendelings systemen leverbaar met een handmatige mechanische noodsleutel optie.

In Room safes

Kleuropties
De standaardkleur is ivoor op ivoor. U heeft echter de mogelijkheid te kiezen uit verschillende kleuren (zilver op zwart en zilver op zilver, enz. ..) vanaf een bestelling van 500 of meer stuks.


Functies
Programmeerbare Persoonlijke Toegangscode
Gasten kiezen hun eigen persoonlijke vier-, vijf-of zes-cijferige code voor het vergrendelen / ontgrendelen van de kluis.
Verlicht Display - Toetsenblok
Maakt het eenvoudig om de nummers te lezen als kluizen zijn geïnstalleerd in kasten.
Code blokkering
Ingebouwd in het toetsenbord, biedt het een extra veiligheidsmaatregel tegen onbevoegd gebruik. Als iemand probeert om de kluis te openen met een ongeldige toegangscode, zal het systeem gedurende 15 minuten uitgeschakeld worden na drie mislukte pogingen.
Batterij Override Unit
Biedt toegang tot de kluis als de gast de pass-code vergeet, of indien een de batterij leeg is.
Master code
Managers en beveiligingspersoneel hebben elk een master code die hen in staat stelt om de kluis te ontgrendelen.
Eenvoudige batterij status controle
De toestand van de batterij is op ieder ogenblik te controlleren door de # toets op het digitale toetsenbord in te drukken.
Batterijen zijn eenvoudig vervangbaar
De batterijen zijn ondergebracht in een speciaal schuifpaneel aan de binnenkant van de deur waardoor ze eenvoudig vervangbaar zijn. Er is geen noodzaak om de gehele deurbedekking te verwijderen om aan de batterijen te kunnen.
Handheld Programmer (ECU)
De ECU is een eenvoudig te gebruiken handheld-apparaat dat dienst doet als programmeur en wachtwoord-beschermde onderhoudsunit voor alle kluizen. Het kan gebruikt worden om de safe te ondervragen en als nood unit om toegang te verkrijgen.