Optioneel materiaal

Locktech biedt een breed scala van elektronische vergrendelinghardware en common-area controle-apparaten aan. Dit omvat stand-alone, op batterijen werkende hardware om slotkasten en anti-paniek hardware voor perimeter exit deuren en gemeenschappelijke ruimtes te controleren.

Quantum™ RFID RCU/ECU


Quantum™ RFID RCU/ECU
De Quantum remote/elevator control unit (RCU / ECU) is een veelzijdige stand-alone kaartlezer. Door de toepassing van contactloze smart card technologie, is deze afstandsbediening ontworpen om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...

Volt Meter


Lock Volt Meter
De SAFLOK ™ slot voltmeter is een handig, gemakkelijk te gebruiken bedrijfseigen apparaat ontworpen om de batterij spanning van een slot te lezen. Het biedt belangrijke verbeteringen ten opzichte van een conventionele voltmeter
Meer info...

RCU


Remote Control Unit
De Remote Control Unit (RCU) van SAFLOK™ is een stand-alone elektronische keycard lezer die ontworpen is om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...

RAC


Kaba Ilco Remote Access Controllers (RAC)
Remote Access Controllers (RAC) controleert speciale deuren, zoals toegang tot liften, parkeerplaatsen alsmede deuren waarvoor een elektrische sluitplaat of elektromagnetische sloten vereist zijn.
Meer info...

710 lock


In Room Safes
Locktech's complete lijn van in-room elektronische kluizen combineert een onberispelijke bouw, beveiliging en gebruiksvriendelijk toetsenbord. De kluizen slaan audit-trail informatie op die wordt gedownload wanneer de kluis wordt ondervraagd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan een breed scala van elektronische apparaten, van laptops tot PC's pocket tegemoet te komen. Ze zijn ideaal voor hotels, resorts, en casino's.
Meer info...