Online Toegangscontrole

Paxton net2 Software


Paxton Net2 Software
Met de Net2 software beheer je tot duizenden gebruikers, honderden deuren, maak je rapporten en bekijk je eenvoudig alle gebeurtenissen. Er zijn twee versies beschikbaar: Net2 Lite, het gratis te downloaden pakket om de toegang tot uw deuren te beheren, en Net2 Pro met extra opties en mogelijkheden als aanvulling op het Net2 Lite pakket.
Lees meer...

Paxton net2 nano


Paxton Net2 nano
Net2 nano is een draadloze Net2 controle-eenheid, communiceert met de Net2 software op een centraal punt door middel van een veilige draadloze verbinding.
Lees meer...

Paxton net2 classic


Paxton Net2 classic
De Net2 classic contole-eenheden worden aangesloten met behulp van een 'dasy chain' RS485-netwerk. Net2 classic systemen kunnen tot 30.000 deuren beveiligen.
Lees meer...

Paxton net2 plus


Paxton Net2 plus
Net2 plus heeft een on-board TCP/IP verbinding die het mogelijk maakt om te communiceren over het netwerk. Het gebruik van Net2 plus zorgt ervoor de investering in controle op toegang verantwoord is ongeacht hoe de systeemeisen veranderen.
Lees meer...

Paxton net2 nano


Paxton readers and keypads
We offer a large collection of readers and keypads that can be used with Paxton access control systems. Going from design readers and keypads, units for outside use and vandal proof units.
Read more...

Paxton net2 entry


Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Eenvoudig te installeren en door het stijlvolle design is Net2 Entry toepasbaar in bijna iedere omgeving. Klanten zullen genieten van de intuïtieve en eenvoudig te gebruiken functies die toegankelijk zijn via een aantrekkelijke touchscreen monitor
Meer info...

Paxton kaarten en tags


Paxton Kaarten en tags
Proximity kaarten en tags, en magneetkaarten voor het gebruik bij Net2 en compact systemen.
Meer info...

Andere Paxton products


Andere Paxton products
Paxton heeft een groot gamma exit buttons, Net2Air bridges, desktop readers, etc.
Lees meer...

Paxton controllers


Paxton controllers
An overview of all Paxton controllers
Read more...

CDVI Centaur


CDVI Centaur systeem
Met het doorgedreven toegangscontrole systeem Centaur komen werkelijk alle mogelijkheden binnen handbereik. Technische kenmerken als 256 tijdschema’s en toegangsniveau’s, tot 2048 deuren, tot 512 liftschachten, tot 128 systeem operatoren en zo verder maken snel duidelijk dat dit veelzijdige systeem tot de wereldtop behoort in de toegangscontrole.
Meer info...

CDVI Terena


CDVI Terena system
Het flexibele toegangscontrole systeem Terena tart werkelijk alle verbeelding als we spreken over installatie en gebruiks-gemak. 1 Centrale wordt in de technische ruimte van het gebouw opgesteld, alle lezers in het gebouw worden door middel van een RS485 bus aangesloten op de centrale. Er hoeft geen software geïnstal-leerd te worden, deze is ingebouwd in de centrale en is bereikbaar via de internet browser van uw PC. De database wordt op een SD-kaart in de centrale opgeslagen. Kortom, een Plug-and-Play systeem tot 128 deuren.
Lees meer...

CDVI DGM4D


CDVI DGM4D systeem
De DGM4 centrale is uitermate geschiks voor eenvoudige toegangscontrole situaties voor collectieve gebouwen. De DGM4D beschikt over het beheer van tijdsroosters en toegangsevenementen.
Lees meer...