warning: require_once() [function.require-once]: Unable to allocate memory for pool. in /data/sites/web/locktechbe/subsites/apps/default/site/modules/ctools/ctools.module on line 108.

Net2 Entry

Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is.

Eenvoudig te installeren en door het stijlvolle design is Net2 Entry toepasbaar in bijna iedere omgeving. Klanten zullen genieten van de intuïtieve en eenvoudig te gebruiken functies die toegankelijk zijn via een aantrekkelijke touchscreen monitor.

Net2 Entry

Een slim audio/video deurintercom systeem

Systeem bestaat uit slechts 3 modules - Monitor, Paneel en Controller

"auto detect" functie voor eenvoudige installatie

Geschikt voor zowel kleine als grote installaties

Intuïtive touchscreen monitor

Ingebouwde proximitylezer en keypad

Camera met infrarood leds, ideaal in donkere omstandigheden

IP55 voor gebruik in alle weersomstandigheden

Informatie - Net2 Entry is een deurintercom systeem dat zowel standalone of in combinatie met het Paxton Net2 toegangscontrole systeem kan fuctioneren.

Net2 Entry heeft een stijlvol design en is geschikt voor bijna iedere omgeving. Het kunststof paneel heeft een geborsteld stalen uiterlijk waardoor het paneel een degelijke en robuuste uitstraling heeft. De ingebouwde infrarood leds rondom de camera zorgen voor extra veiligheid, ook als er minder licht beschikbaar is. Het paneel is IP55 en werkt onder alle weersomstandigheden.

Installatie - Omdat er maar één kabel nodig is tussen monitor, paneel en controller is het zeer eenvoudig te installeren. Net2 Entry maakt gebruik van standaard Cat5 bekabeling en communiceert ook over een aanwezig IP netwerk. De auto detect functie zorgt dat de modules elkaar herkennen, waardoor geen specialistische kennis nodig is. Net2 Entry is een echte plug and play oplossing, verbind de modules met elkaar en het systeem is klaar voor gebruik.

Het paneel is standaard voorzien van een opbouwbehuizing maar er is ook een inbouwbehuizing beschikbaar. Daardoor is het paneel geschikt voor montage in vrijwel iedere situatie. De Net2 Entry controller is voorzien van een PoE switch, zodat geen extra voedingen noodzakelijk zijn. Door de mogelijkheid een back-up accu aan te sluiten, blijft het systeem ook bij stroomuitval werken.

Het systeem is eenvoudig uit te breiden met de Net2 uitbreidings switch, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grotere installaties. Door gebruik te maken van de Net2 uitbreidings switch is het mogelijk tot wel 100 panelen en 1000 monitoren aan te sluiten.

Werking - Net2 Entry is een eenvoudige beveiligingsoplossing, waarmee uw een bezoeker via audio en video op uw kleurenmonitor kunt indentificeren voordat u hem daadwerkelijk toegang verleent tot uw gebouw. U opent de deur gemakkelijk vanaf de touchscreen monitor.

Door de integratie met het Net2 toegangscontrole systeem, kunnen gebruikers ook toegang krijgen met een kaart, tag of pin.

Om het beheer van grotere installaties nog eenvoudiger te maken en gegevens in de monitoren en panelen te wijzigen, is er een management software beschikbaar.