Home

Hotel systemenHotel systemen
Locktech’s innovatieve lijn van electronische hotelsloten en systemen, voorziet producten voor ieder markt segment, en heeft de mogelijkheid om iedere niche-markt inclusief de top-end luxe, upscale en limited-service segmenten te bedienen.

Hotel systems Wij bieden totaaloplossingen aan, die aan uw meest complexe behoeften voldoen. Wij helpen u uw belofte van de veiligheid van de gasten te allen tijde te kunnen houden.
Lees meer...

BrandkastenBrandkasten en safes
Locktech heeft een groot assortiment brandkasten en safes voor industrieel, bureel, ITC, hotel en thuis gebruik. Naast het leveren van deze safes, verzorgen we ook de installatie.
Lees meer...

Mechanische slotenMechanische Sloten
Locktech heeft een groot gamma mechanische sloten. Niet alleen de meeste standard sloten zoals: profiel cilinders, slotkasten, opbouwsloten...,
maar ook gepersonalizeerde, speciale producten en cilinders die op een gepersonalizeerd sleutelschema werken. Indien u een product zoekt dat u hier niet vindt, contacteer ons dan gerust, want we hebben waarschijnlijk toch een oplossing voor u.
Lees meer...

Access control systemsToegangscontrole
Locktech begijpt de complexiteit en de problemen die het managen van toegangen van een gebouw met zich meebrengen. Onze online en offline toegangscontrole oplossingen, staan u toe om zowel kleine gebouwen met slechts enkele toegangspunten als grote gebouwen en organisaties met een groot aantal kaartlezers met een groot aantal kaarten of tags te controlleren.

Lees meer...