Saflok Producten

SAFLOK understands the critical needs of our diverse customer base because they listen and work together to solve customers needs. From initial sales to aftermarket support, SAFLOK’s experience, stability, and depth of resources enable them to provide solutions that will help you achieve greater security, efficiency, and flexibility in your daily operations, thus adding to your bottom line.

For nearly 30 years, property managers around the world have relied on SAFLOK to provide security solutions to meet the ever-changing needs of the industry. SAFLOK is your partner for all your electronic lock and access control solutions.

6000 RFID


System 6000™
Slechts één oplossing biedt de zekerheid van een toegangs controle systeem, de ultieme key management flexibiliteit en superieure controle in uw woning - SAFLOK's System 6000 ™. Dit Windows-gebaseerd systeem is klaar om te communiceren met uw bestaande Property Management Systeem (PMS) en is volledig aanpasbaar om op de beste manier tegemoet te komen aan de specifieke noden van uw gebouw. Systeem 6000 is compatibel met alle huidige SAFLOK sloten, zoals MT ™, Confidant MT ™, ädesē ™, en de Quantum ™-serie.
Meer info...

desklinc


DeskLinc™
DeskLinc ™ is het draagbare front desk besturingssysteem dat past in de palm van je hand. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in smart card-technologie, is DeskLinc ontworpen om kleine en middelgrote hotels, alle functies en het gemak van een groot front desk systeem aan te bieden, zonder de noodzaak om extra computer apparatuur aan te schaffen.
Meer info...

Messenger™


Messenger™
Messenger ™ is een bi-directioneel draadloos communicatie-systeem. Het is een ideale link voor het zenden en ontvangen van real-time berichten. Met een breed scala aan functionaliteit, verbetert Messenger het gemak van de gasten, vermindert het de kosten, en kan het personeel tijd besparen.
Meer info...

Quantum™ RFID RCU/ECU


Quantum™ RFID RCU/ECU
De Quantum remote/elevator control unit (RCU / ECU) is een veelzijdige stand-alone kaartlezer. Door de toepassing van contactloze smart card technologie, is deze afstandsbediening ontworpen om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...

6000 RFID


Encoders
Locktech keycard encoders zijn een essentieel onderdeel van alle toegangscontrole systemen. Een encoder transfereert toegangsinformatie en opdrachten van de software naar de keycard. Wij bieden verschillende keycard encoder aan, zodat u de juiste encoder kunt gebruiken om de eisen van uw gebouw te ondersteunen.
Meer info...

Secure Shift®


Secure Shift®
Secure Shift ® staat voor een gedetailleerde aanpak van het beheer van werknemer-tijd, aanwezigheid en toegang. Standaard kan Secure Shift magneetstrips en geheugenkaarten lezen / coderen
Meer info...

6000 training


System 6000™ Interactive Training CD
De Systeem 6000 ™ dubbele cd is ontworpen als stap-voor-stap opleiding voor het werken met het besturingssysteem 6000. Ideaal voor nieuwe en bestaande medewerkers, de cd maakt het mogelijk dat zowel vastgoedmanagers als medewerkers het systeem leren op hun eigen tempo.
Meer info...

Card Printers


Card Printers
Kaartprinters aangeboden door Locktech laten hotels, resorts, timeshares, militaire basissen en andere eigendommen toe het gemak en de veiligheid van de gasten te verbeteren. Met een van de drie beschikbare kaartprinters, kunt u direct plastic kaarten van hoge kwaliteit voor identificatie en promoties uitgeven.
Meer info...

MT


MT™
SAFLOK ™ MT ™ is een multi-technologie slot dat gebouwen over de hele wereld voorziet van een hoger veiligheid niveau en een grotere efficiëntie. Het niet-vluchtige flash circuit slaat tot 5.900 logs op, zoals datum en tijd van invoer, of de ID-code van de medewerker of gast die gebruik maakt van een keycard, Dit levert gedetailleerde audit-trail rapporten op. Het MT ™ slot is gemakkelijk te gebruiken en werkt met het op Windows gebaseerde System 6000 ™ en DeskLinc ™ . Een mechanische sleutel override (MKO ®)-functie is ook beschikbaar.
Meer info...

MT


ädesē®
Met ädesē ®, heeft SAFLOK ™ onderscheidende elegantie met superieure vergrendelings technologie gemengd. Door compatibiliteit met het SAFLOK's System 6000 ™ front-desk besturingssysteem en Messenger ® ZigBee bi-directionele draadloze communicatie, is dit elektronisch slot gemaakt voor de meest prestigieuze gastenverblijven van de wereld. Het heeft zich tot een revolutionair access management systeem ontwikkeld.
Meer info...

Quantum RFID  Quantum


Quantum™
Het sectionale Quantum ™ slot is een eigentijds en modern twee-delig modulair ontwerp dat flexibiliteit, esthetica en functionaliteit biedt.
Meer info...

RT™ RFID


RT™ RFID
Het RT ™ RFID elektronisch slot combineert de duurzaamheid van een full-body hotel slot met uiterst betrouwbare beveiligingsfuncties van SAFLOK.
Het resultaat is een gebruiksvriedelijk en veilig slot.
More info...

MT™ RFID


MT™ RFID
Met het MT ™ RFID-slot, is het MT slot geactualiseerd en uitgebreid met een RFID-lezer, die compatibel is met de MIFARE credantials. Het MT RFID slot is voorzien van een inbouw-lezer en is ideaal voor de retrofit markt.
Meer info...

RCU


Remote Control Unit
De Remote Control Unit (RCU) van SAFLOK™ is een stand-alone elektronische keycard lezer die ontworpen is om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...

710 lock


In Room Safes
Locktech's complete lijn van in-room elektronische kluizen combineert een onberispelijke bouw, beveiliging en gebruiksvriendelijk toetsenbord. De kluizen slaan audit-trail informatie op die wordt gedownload wanneer de kluis wordt ondervraagd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan een breed scala van elektronische apparaten, van laptops tot PC's pocket tegemoet te komen. Ze zijn ideaal voor hotels, resorts, en casino's.
Meer info...