MT™

SAFLOK ™ MT ™ is een multi-technologie slot dat gebouwen over de hele wereld voorziet van veiligheid en een grotere efficiëntie. Het niet-vluchtige flash geheugen slaat de sloteninformatie van meer dan een jaar op (tot 5.900 invoeringen) om op die manier voor gedetailleerde audit-trail gegevens te zorgen, zoals datum en tijd van toegang of de ID-code van de medewerker of gast die gebruik maakt van de keycard. Het MT ™ slot is gemakkelijk te gebruiken en werkt met het op Windows gebaseerde System 6000 ™ en DeskLinc ™ receptie systemen.

mt

Het MT ™ slot is gemakkelijk te gebruiken en werkt met de op Windows gebaseerde System 6000 ™ en het DeskLinc ™ receptie system.

De accu van het MT slot is gelast en geïsoleerd om op die manier een ononderbroken stroom te waarborgen. Als de batterij bijna leeg is, wordt u hiervan maanden van tevoren op de hoogte gebracht door het tonen van een rood licht wanneer de keycard wordt voorgehouden.
Dit geeft je ruim de tijd om de batterij te vervangen. Tijdens de accu-wissel, blijven de programmering en de audit trail gegevens intact.

Een ander voordeel van het MT slot is dat het gemakkelijk te upgraden is zonder wijzigen of verwijderen van hardware. Nieuwe software functies kunnen eenvoudig worden geüpload wanneer gewenste upgrades beschikbaar komen

Automatisch en keycard-geactiveerde hendel
Het MT slot kan worden geprogrammeerd voor het vergrendelen en ontgrendelen op bepaalde momenten van de dag, zodat het toegang verleent tijdens de "passage" uren en opnieuw sluit tijdens beveiligde uren. Deze functie maakt het MT slot ideaal voor toegangsdeuren, vergaderzalen, en deuren van recreatieve plaatsen.

De optionele automatische Dead Bolt (ADB ™)
De SAFLOK automatische dead bolt functie is voorzien van een twee-punts sluitsysteem. De 3 / 4 "deadlocking schoot en 1" met staal versterkte dievenklauw activeren iedere keer als de deur gesloten wordt, dit biedt een grotere bescherming tegen inbraak.

Het MT slot is ook verkrijgbaar met een mechanische noodsleutel (MKO).
Wanneer deze sleutel wordt gebruikt, wordt er een lijn toegevoegd aan de transactie geschiedenis log van de sloten, en kan deze worden getraceerd.
Voor het downloaden van de optionele MKO brochure: KLIK HIER