Messenger™

SAFLOK ™ Messenger ™ is een bi-directioneel draadloos communicatie-netwerk dat werkt op het internationaal aanvaarde ZigBee Prostack protocol. Het zet stand-alone, op batterijen werkende deursloten om in een bi-directioneel communicatie-apparaat. Een belangrijk onderdeel van Messenger is Messenger LENS (Lock Event Notification System), dat de informatie in real-time terugstuurt op het moment dat het zich voordoet bij het slot. LENS laat job-specifieke profielen toe die aangepast zijn aan uw gebouw en noden. Afhankelijk van de aard van de meldingen die wordt ontvangen voor deze profielen, en van de ingestelde afleveringsmethode, kunnen meldingen afgeleverd worden via e-mail, SMS, XML-webservice-adapters, of berichten naar een webpagina.

Messenger™

Brochure:

Messenger™ brochure:
CLICK HERE

Messenger™ Lens brochure:
CLICK HERE

Messenger IR property netwerk diagram:
CLICK HERE

Messenger RF technische specificaties:
CLICK HERE

Optioneel Materiaal:

6000 RFID


System 6000™
Slechts één oplossing biedt de zekerheid van een toegangs controle systeem, de ultieme key management flexibiliteit en superieure controle in uw woning - SAFLOK's System 6000 ™. Dit Windows-gebaseerd systeem is klaar om te communiceren met uw bestaande Property Management Systeem (PMS) en is volledig aanpasbaar om op de beste manier tegemoet te komen aan de specifieke noden van uw gebouw. Systeem 6000 is compatibel met alle huidige SAFLOK sloten, zoals MT ™, Confidant MT ™, ädesē ™, en de Quantum ™-serie.
Meer info...

Secure Shift®


Secure Shift®
Secure Shift ® staat voor een gedetailleerde aanpak van het beheer van werknemer-tijd, aanwezigheid en toegang. Standaard kan Secure Shift magneetstrips en geheugenkaarten lezen / coderen
Meer info...

6000 RFID


Encoders
Locktech keycard encoders zijn een essentieel onderdeel van alle toegangscontrole systemen. Een encoder transfereert toegangsinformatie en opdrachten van de software naar de keycard. Wij bieden verschillende keycard encoder aan, zodat u de juiste encoder kunt gebruiken om de eisen van uw gebouw te ondersteunen.
Meer info...

Card Printers


Card Printers
Kaartprinters aangeboden door Locktech laten hotels, resorts, timeshares, militaire basissen en andere eigendommen toe het gemak en de veiligheid van de gasten te verbeteren. Met een van de drie beschikbare kaartprinters, kunt u direct plastic kaarten van hoge kwaliteit voor identificatie en promoties uitgeven.
Meer info...