Kaba Ilco producten

Kaba Ilco is a leading provider of Mechanical and Electronic Access Control solutions with an extensive line of electronic Hotel Locks, Keyless Locks, Key Blanks, Key Cutting Machines, Specialty Locks and Cylinders.

Kaba Ilco is certified ISO9001 and employs approximately 9,000 people in more than 60 countries.

ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System)


ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System)
ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System) is ontworpen voor kleine boutique-stijl hotels en voor grote, full service resorts die behoefte hebben aan een betere controle over hun back-office activiteiten.
Meer info...

fdu


Kaba Ilco FDU
Versnel het check-in proces, en reduceer de trainingstijd met het meest gebruiksvriendelijke toegangscontrole systeem in de industriesector!
Meer info...

710 lock


Solitaire 710-II
Strak en eenvoudig. Met een ruime keuze aan afwerkingen, een elegant design, en de compatibiliteit met de meeste PMS-leveranciers, sluit Solitaire 710-II aan bij elk type hotel -en elk type van budget- groot of klein.
Meer info...

RAC


Kaba Ilco Remote Access Controllers (RAC)
Remote Access Controllers (RAC) controleert speciale deuren, zoals toegang tot liften, parkeerplaatsen alsmede deuren waarvoor een elektrische sluitplaat of elektromagnetische sloten vereist zijn.
Meer info...

790 LOCK


790 RFID Elektronisch Slot (Contactloos)
De ideale oplossing voor hotels die ultieme beveiliging en operationele efficiëntie willen. Gasten hoeven slechts hun keycards of tokens te tonen aan de lezer om toegang te krijgen. Personeel keycards dragen controle-informatie mee waardoor beveiligingspersoneel hun bewegingen kunnen volgen.
Meer Info...

760 lock


Generatie E-760
Eenvoudig, veilig en biedt de beste marktwaarde in zijn klasse - de generatie E-760 stand-alone elektronische sloten is ontworpen om aan de uitdagende en uiteenlopende behoeften van de horeca (hotel-industrie) te voldoen.
Meer info...

770 lock


770 Elektronisch Slot
Verbeter de veiligheid en de elegantie van uw hotel met het ultieme deurslot - ontworpen voor betrouwbaarheid.
Meer info...

710 lock


In Room Safes
Locktech's complete lijn van in-room elektronische kluizen combineert een onberispelijke bouw, beveiliging en gebruiksvriendelijk toetsenbord. De kluizen slaan audit-trail informatie op die wordt gedownload wanneer de kluis wordt ondervraagd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan een breed scala van elektronische apparaten, van laptops tot PC's pocket tegemoet te komen. Ze zijn ideaal voor hotels, resorts, en casino's.
Meer info...