RFID Oplossingen

SAFLOK ™ RFID (radio frequency identification)-oplossingen bieden een ongeëvenaard contactloos gemak. Een volledig gamma van RFID-sloten gaande van full body insteeksloten tot sectionele trim sloten is ontworpen om te reageren op de veiligheidsbehoeften van elk budget. SAFLOK RFID sloten lezen en schrijven een verscheidenheid van MIFARE credentials, als ook mobiele telefoons en apparaten voorzien van Near Field Communication (NFC).

Quantum RFID  Quantum


Quantum™
Het sectionale Quantum ™ slot is een eigentijds en modern twee-delig modulair ontwerp dat flexibiliteit, esthetica en functionaliteit biedt.
Meer info...

RT™ RFID


RT™ RFID
Het RT ™ RFID elektronisch slot combineert de duurzaamheid van een full-body hotel slot met uiterst betrouwbare beveiligingsfuncties van SAFLOK.
Het resultaat is een gebruiksvriedelijk en veilig slot.
More info...

6000 RFID


System 6000™
Slechts één oplossing biedt de zekerheid van een toegangs controle systeem, de ultieme key management flexibiliteit en superieure controle in uw woning - SAFLOK's System 6000 ™. Dit Windows-gebaseerd systeem is klaar om te communiceren met uw bestaande Property Management Systeem (PMS) en is volledig aanpasbaar om op de beste manier tegemoet te komen aan de specifieke noden van uw gebouw. Systeem 6000 is compatibel met alle huidige SAFLOK sloten, zoals MT ™, Confidant MT ™, ädesē ™, en de Quantum ™-serie.
Meer info...

fdu


Kaba Ilco FDU
Versnel het check-in proces, en reduceer de trainingstijd met het meest gebruiksvriendelijke toegangscontrole systeem in de industriesector!
Meer info...

790 LOCK


790 RFID Elektronisch Slot (Contactloos)
De ideale oplossing voor hotels die ultieme beveiliging en operationele efficiëntie willen. Gasten hoeven slechts hun keycards of tokens te tonen aan de lezer om toegang te krijgen. Personeel keycards dragen controle-informatie mee waardoor beveiligingspersoneel hun bewegingen kunnen volgen.
Meer Info...

MT™ RFID


MT™ RFID
Met het MT ™ RFID-slot, is het MT slot geactualiseerd en uitgebreid met een RFID-lezer, die compatibel is met de MIFARE credantials. Het MT RFID slot is voorzien van een inbouw-lezer en is ideaal voor de retrofit markt.
Meer info...

desklinc


DeskLinc™
DeskLinc ™ is het draagbare front desk besturingssysteem dat past in de palm van je hand. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in smart card-technologie, is DeskLinc ontworpen om kleine en middelgrote hotels, alle functies en het gemak van een groot front desk systeem aan te bieden, zonder de noodzaak om extra computer apparatuur aan te schaffen.
Meer info...

Quantum™ RFID RCU/ECU


Quantum™ RFID RCU/ECU
De Quantum remote/elevator control unit (RCU / ECU) is een veelzijdige stand-alone kaartlezer. Door de toepassing van contactloze smart card technologie, is deze afstandsbediening ontworpen om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...

ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System)


ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System)
ATLAS (Advanced Technology Lodging Access System) is ontworpen voor kleine boutique-stijl hotels en voor grote, full service resorts die behoefte hebben aan een betere controle over hun back-office activiteiten.
Meer info...