Draadloze Oplossingen

Met behulp van de nieuwste elektronische technologieën, is het team ingenieurs en designers van Locktech in staat om de behoeften van full-service en resort gebouwen te vertalen naar aangepaste draadloze oplossingen. Deze oplossingen helpen onze klanten een grotere veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit in hun dagelijkse activiteiten te bereiken.

Messenger™


Messenger™
Messenger ™ is een bi-directioneel draadloos communicatie-systeem. Het is een ideale link voor het zenden en ontvangen van real-time berichten. Met een breed scala aan functionaliteit, verbetert Messenger het gemak van de gasten, vermindert het de kosten, en kan het personeel tijd besparen.
Meer info...

MT


ädesē®
Met ädesē ®, heeft SAFLOK ™ onderscheidende elegantie met superieure vergrendelings technologie gemengd. Door compatibiliteit met het SAFLOK's System 6000 ™ front-desk besturingssysteem en Messenger ® ZigBee bi-directionele draadloze communicatie, is dit elektronisch slot gemaakt voor de meest prestigieuze gastenverblijven van de wereld. Het heeft zich tot een revolutionair access management systeem ontwikkeld.
Meer info...

Quantum RFID  Quantum


Quantum™
Het sectionale Quantum ™ slot is een eigentijds en modern twee-delig modulair ontwerp dat flexibiliteit, esthetica en functionaliteit biedt.
Meer info...

RT™ RFID


RT™ RFID
Het RT ™ RFID elektronisch slot combineert de duurzaamheid van een full-body hotel slot met uiterst betrouwbare beveiligingsfuncties van SAFLOK.
Het resultaat is een gebruiksvriedelijk en veilig slot.
More info...

Quantum™ RFID RCU/ECU


Quantum™ RFID RCU/ECU
De Quantum remote/elevator control unit (RCU / ECU) is een veelzijdige stand-alone kaartlezer. Door de toepassing van contactloze smart card technologie, is deze afstandsbediening ontworpen om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...

6000 RFID


System 6000™
Slechts één oplossing biedt de zekerheid van een toegangs controle systeem, de ultieme key management flexibiliteit en superieure controle in uw woning - SAFLOK's System 6000 ™. Dit Windows-gebaseerd systeem is klaar om te communiceren met uw bestaande Property Management Systeem (PMS) en is volledig aanpasbaar om op de beste manier tegemoet te komen aan de specifieke noden van uw gebouw. Systeem 6000 is compatibel met alle huidige SAFLOK sloten, zoals MT ™, Confidant MT ™, ädesē ™, en de Quantum ™-serie.
Meer info...

MT


MT™
SAFLOK ™ MT ™ is een multi-technologie slot dat gebouwen over de hele wereld voorziet van een hoger veiligheid niveau en een grotere efficiëntie. Het niet-vluchtige flash circuit slaat tot 5.900 logs op, zoals datum en tijd van invoer, of de ID-code van de medewerker of gast die gebruik maakt van een keycard, Dit levert gedetailleerde audit-trail rapporten op. Het MT ™ slot is gemakkelijk te gebruiken en werkt met het op Windows gebaseerde System 6000 ™ en DeskLinc ™ . Een mechanische sleutel override (MKO ®)-functie is ook beschikbaar.
Meer info...

MT™ RFID


MT™ RFID
Met het MT ™ RFID-slot, is het MT slot geactualiseerd en uitgebreid met een RFID-lezer, die compatibel is met de MIFARE credantials. Het MT RFID slot is voorzien van een inbouw-lezer en is ideaal voor de retrofit markt.
Meer info...

RCU


Remote Control Unit
De Remote Control Unit (RCU) van SAFLOK™ is een stand-alone elektronische keycard lezer die ontworpen is om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...