Stand-Alone Oplossingen

De stand-alone oplossingen van Locktech zijn ontworpen om te voldoen aan de meest unieke eisen. Wij bieden een groot gamma robuuste, duurzame design sloten aan. Onze state-of-the-art besturingssystemen die ontworpen zijn om aan de behoeften van de top-end luxe, upscale en limited-service hotels te voldoen, zijn gemakkelijk te integreren met bestaande PMS systemen. We bieden zowel geavanceerde systemen voor gebouwen met duizenden kamers, tot de stand-alone oplossingen zonder computer voor enkele kamers aan.

desklinc


DeskLinc™
DeskLinc ™ is het draagbare front desk besturingssysteem dat past in de palm van je hand. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in smart card-technologie, is DeskLinc ontworpen om kleine en middelgrote hotels, alle functies en het gemak van een groot front desk systeem aan te bieden, zonder de noodzaak om extra computer apparatuur aan te schaffen.
Meer info...

MT


MT™
SAFLOK ™ MT ™ is een multi-technologie slot dat gebouwen over de hele wereld voorziet van een hoger veiligheid niveau en een grotere efficiëntie. Het niet-vluchtige flash circuit slaat tot 5.900 logs op, zoals datum en tijd van invoer, of de ID-code van de medewerker of gast die gebruik maakt van een keycard, Dit levert gedetailleerde audit-trail rapporten op. Het MT ™ slot is gemakkelijk te gebruiken en werkt met het op Windows gebaseerde System 6000 ™ en DeskLinc ™ . Een mechanische sleutel override (MKO ®)-functie is ook beschikbaar.
Meer info...

MT


ädesē®
Met ädesē ®, heeft SAFLOK ™ onderscheidende elegantie met superieure vergrendelings technologie gemengd. Door compatibiliteit met het SAFLOK's System 6000 ™ front-desk besturingssysteem en Messenger ® ZigBee bi-directionele draadloze communicatie, is dit elektronisch slot gemaakt voor de meest prestigieuze gastenverblijven van de wereld. Het heeft zich tot een revolutionair access management systeem ontwikkeld.
Meer info...

Quantum RFID  Quantum


Quantum™
Het sectionale Quantum ™ slot is een eigentijds en modern twee-delig modulair ontwerp dat flexibiliteit, esthetica en functionaliteit biedt.
Meer info...

RCU


Remote Control Unit
De Remote Control Unit (RCU) van SAFLOK™ is een stand-alone elektronische keycard lezer die ontworpen is om te werken met een verscheidenheid van applicaties. De lezer biedt het breedst mogelijke scala van veiligheid en gemak. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.
Meer info...

fdu


Kaba Ilco FDU
Versnel het check-in proces, en reduceer de trainingstijd met het meest gebruiksvriendelijke toegangscontrole systeem in de industriesector!
Meer info...

790 LOCK


790 RFID Elektronisch Slot (Contactloos)
De ideale oplossing voor hotels die ultieme beveiliging en operationele efficiëntie willen. Gasten hoeven slechts hun keycards of tokens te tonen aan de lezer om toegang te krijgen. Personeel keycards dragen controle-informatie mee waardoor beveiligingspersoneel hun bewegingen kunnen volgen.
Meer Info...

770 lock


770 Elektronisch Slot
Verbeter de veiligheid en de elegantie van uw hotel met het ultieme deurslot - ontworpen voor betrouwbaarheid.
Meer info...

760 lock


Generatie E-760
Eenvoudig, veilig en biedt de beste marktwaarde in zijn klasse - de generatie E-760 stand-alone elektronische sloten is ontworpen om aan de uitdagende en uiteenlopende behoeften van de horeca (hotel-industrie) te voldoen.
Meer info...

710 lock


Solitaire 710-II
Strak en eenvoudig. Met een ruime keuze aan afwerkingen, een elegant design, en de compatibiliteit met de meeste PMS-leveranciers, sluit Solitaire 710-II aan bij elk type hotel -en elk type van budget- groot of klein.
Meer info...

RAC


Kaba Ilco Remote Access Controllers (RAC)
Remote Access Controllers (RAC) controleert speciale deuren, zoals toegang tot liften, parkeerplaatsen alsmede deuren waarvoor een elektrische sluitplaat of elektromagnetische sloten vereist zijn.
Meer info...

710 lock


In Room Safes
Locktech's complete lijn van in-room elektronische kluizen combineert een onberispelijke bouw, beveiliging en gebruiksvriendelijk toetsenbord. De kluizen slaan audit-trail informatie op die wordt gedownload wanneer de kluis wordt ondervraagd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan een breed scala van elektronische apparaten, van laptops tot PC's pocket tegemoet te komen. Ze zijn ideaal voor hotels, resorts, en casino's.
Meer info...