Hotel Sloten

Locktech biedt een gevarieerde collectie van elektronische sloten aan, die revolutionaire technologie combineren met innovatief design en functionaliteit. We bieden een groot gamma aan om aan uw specifieke behoeften te kunnen voldoen.

MT


MT™
SAFLOK ™ MT ™ is een multi-technologie slot dat gebouwen over de hele wereld voorziet van een hoger veiligheid niveau en een grotere efficiëntie. Het niet-vluchtige flash circuit slaat tot 5.900 logs op, zoals datum en tijd van invoer, of de ID-code van de medewerker of gast die gebruik maakt van een keycard, Dit levert gedetailleerde audit-trail rapporten op. Het MT ™ slot is gemakkelijk te gebruiken en werkt met het op Windows gebaseerde System 6000 ™ en DeskLinc ™ . Een mechanische sleutel override (MKO ®)-functie is ook beschikbaar.
Meer info...

MT


ädesē®
Met ädesē ®, heeft SAFLOK ™ onderscheidende elegantie met superieure vergrendelings technologie gemengd. Door compatibiliteit met het SAFLOK's System 6000 ™ front-desk besturingssysteem en Messenger ® ZigBee bi-directionele draadloze communicatie, is dit elektronisch slot gemaakt voor de meest prestigieuze gastenverblijven van de wereld. Het heeft zich tot een revolutionair access management systeem ontwikkeld.
Meer info...

Quantum RFID  Quantum


Quantum™
Het sectionale Quantum ™ slot is een eigentijds en modern twee-delig modulair ontwerp dat flexibiliteit, esthetica en functionaliteit biedt.
Meer info...

RT™ RFID


RT™ RFID
Het RT ™ RFID elektronisch slot combineert de duurzaamheid van een full-body hotel slot met uiterst betrouwbare beveiligingsfuncties van SAFLOK.
Het resultaat is een gebruiksvriedelijk en veilig slot.
More info...

790 LOCK


790 RFID Elektronisch Slot (Contactloos)
De ideale oplossing voor hotels die ultieme beveiliging en operationele efficiëntie willen. Gasten hoeven slechts hun keycards of tokens te tonen aan de lezer om toegang te krijgen. Personeel keycards dragen controle-informatie mee waardoor beveiligingspersoneel hun bewegingen kunnen volgen.
Meer Info...

770 lock


770 Elektronisch Slot
Verbeter de veiligheid en de elegantie van uw hotel met het ultieme deurslot - ontworpen voor betrouwbaarheid.
Meer info...

760 lock


Generatie E-760
Eenvoudig, veilig en biedt de beste marktwaarde in zijn klasse - de generatie E-760 stand-alone elektronische sloten is ontworpen om aan de uitdagende en uiteenlopende behoeften van de horeca (hotel-industrie) te voldoen.
Meer info...

710 lock


Solitaire 710-II
Strak en eenvoudig. Met een ruime keuze aan afwerkingen, een elegant design, en de compatibiliteit met de meeste PMS-leveranciers, sluit Solitaire 710-II aan bij elk type hotel -en elk type van budget- groot of klein.
Meer info...

MT™ RFID


MT™ RFID
Met het MT ™ RFID-slot, is het MT slot geactualiseerd en uitgebreid met een RFID-lezer, die compatibel is met de MIFARE credantials. Het MT RFID slot is voorzien van een inbouw-lezer en is ideaal voor de retrofit markt.
Meer info...