Paxton toegangscontrole systemen

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen. De systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften

Paxton net2 Software


Paxton Net2 Software
Met de Net2 software beheer je tot duizenden gebruikers, honderden deuren, maak je rapporten en bekijk je eenvoudig alle gebeurtenissen. Er zijn twee versies beschikbaar: Net2 Lite, het gratis te downloaden pakket om de toegang tot uw deuren te beheren, en Net2 Pro met extra opties en mogelijkheden als aanvulling op het Net2 Lite pakket.
Lees meer...

Paxton net2 nano


Paxton Net2 nano
Net2 nano is een draadloze Net2 controle-eenheid, communiceert met de Net2 software op een centraal punt door middel van een veilige draadloze verbinding.
Lees meer...

Paxton net2 plus


Paxton Net2 plus
Net2 plus heeft een on-board TCP/IP verbinding die het mogelijk maakt om te communiceren over het netwerk. Het gebruik van Net2 plus zorgt ervoor de investering in controle op toegang verantwoord is ongeacht hoe de systeemeisen veranderen.
Lees meer...

Paxton net2 classic


Paxton Net2 classic
De Net2 classic contole-eenheden worden aangesloten met behulp van een 'dasy chain' RS485-netwerk. Net2 classic systemen kunnen tot 30.000 deuren beveiligen.
Lees meer...

Paxton net2 entry


Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Eenvoudig te installeren en door het stijlvolle design is Net2 Entry toepasbaar in bijna iedere omgeving. Klanten zullen genieten van de intuïtieve en eenvoudig te gebruiken functies die toegankelijk zijn via een aantrekkelijke touchscreen monitor
Meer info...

Paxton net2 nano


Paxton readers and keypads
We offer a large collection of readers and keypads that can be used with Paxton access control systems. Going from design readers and keypads, units for outside use and vandal proof units.
Read more...

Paxton kaarten en tags


Paxton Kaarten en tags
Proximity kaarten en tags, en magneetkaarten voor het gebruik bij Net2 en compact systemen.
Meer info...

Andere Paxton products


Andere Paxton products
Paxton heeft een groot gamma exit buttons, Net2Air bridges, desktop readers, etc.
Lees meer...

Paxton controllers


Paxton controllers
An overview of all Paxton controllers
Read more...