cdvi panel

With its important share of the French market and its international influence, CDVI is a leader in the access control and locking industries. CDVI manufactures a wide range of access control products, which allows you to have a complete and custom-made access control and locking solution.

CDVI Centaur


CDVI Centaur systeem
Met het doorgedreven toegangscontrole systeem Centaur komen werkelijk alle mogelijkheden binnen handbereik. Technische kenmerken als 256 tijdschema’s en toegangsniveau’s, tot 2048 deuren, tot 512 liftschachten, tot 128 systeem operatoren en zo verder maken snel duidelijk dat dit veelzijdige systeem tot de wereldtop behoort in de toegangscontrole.
Meer info...

CDVI DGM4D


CDVI DGM4D systeem
De DGM4 centrale is uitermate geschiks voor eenvoudige toegangscontrole situaties voor collectieve gebouwen. De DGM4D beschikt over het beheer van tijdsroosters en toegangsevenementen.
Lees meer...

CDVI Terena


CDVI Terena system
Het flexibele toegangscontrole systeem Terena tart werkelijk alle verbeelding als we spreken over installatie en gebruiks-gemak. 1 Centrale wordt in de technische ruimte van het gebouw opgesteld, alle lezers in het gebouw worden door middel van een RS485 bus aangesloten op de centrale. Er hoeft geen software geïnstal-leerd te worden, deze is ingebouwd in de centrale en is bereikbaar via de internet browser van uw PC. De database wordt op een SD-kaart in de centrale opgeslagen. Kortom, een Plug-and-Play systeem tot 128 deuren.
Lees meer...

CDVI Digicode®


CDVI Digicode® systems
Wij bieden u een ruim assortiment: codepanelen voor binnen- of buitenshuis, met ingebouwde of gescheiden elektronica, in polycarbonaat of metaal, met visuele en auditieve signalisatie.
Meer info...